home | missie | voorwaarden | contact
Esprit ICT Group is een toonaangevend, specialistisch en grensverleggend ICT bedrijf van Brabantse bodem. We leveren hoogwaardige kennis, producten en diensten die wereldwijd bijdragen aan een substantieel concurrentievoordeel voor onze opdrachtgevers, die gerelateerd zijn aan het ontwikkelen van industriële software, embedded software en complexe systemen.

De toegevoegde waarde van Esprit ligt in de combinatie van hoogwaardige technische IT kennis en specifieke domeinkennis. Dankzij onze branche indeling in ICT hebben wij een beter begrip van de (primaire) processen bij onze opdrachtgevers en de unieke competentie binnen de gehele technische keten om ICT oplossingen geïntegreerd te kunnen aanbieden.

Onze organisatie draait om het bedenken van geavanceerde oplossingen en onderscheidende applicaties voor de meest uiteenlopende ICT-doeleinden. Om de kwaliteit van onze kennis, producten en diensten te kunnen blijven waarborgen, stimuleren wij een maximale ontwikkeling en inzet van onze medewerkers door middel van intensieve training en opleiding.

Dat resulteert in een intensieve samenwerking, zowel onderling als met opdrachtgevers, waarin wederzijds profijt, respect en vertrouwen centraal staan.
Wij zoeken ervaren Front- en Back End Engineers, SW Testers en Android- en IOS specialisten